Međunarodni sertifikati

Naš tim profesora filologije je dodatno obučen za primenu posebnih metoda u procesu učenja zbog kojih polaznici škole jezika Lingo postižu izuzetne rezultate prilikom testiranja za međunarodne sertifikate zbog čega smo zvanični sertifikovani saradnici Britanskog Saveta u Beogradu.

Organizujemo pripreme za polaganje FCE, CAE, CPE, TOEFL, IELTS i Cambridge ispita za sve naše polaznike u Čačku i okolini, za koje smo zvanični centar za pripremu kandidata.

U svetu globalne komunikacije stalno se povećavaju zahtevi za poznavanjem stranih jezika, što je škola LINGO odavno prepoznala. Uspešno sarađujemo sa Italijanskim centrom za kulturu, Gete institutom, Institutom Servantes i Britanskim Savetom. Tako smo i postali sertifikovani saradnik Britanskog saveta u Beogradu, kao centar za pripremu ispita. Naročito se ponosimo činjenicom da je prolaznost naših učenika na visokom nivou, što je najveća zvanična potvrda metode našeg rada.

 Potvrda da je LINGO zvanični centar za pripremu kandidata za Cambridge ispite – najpopularnije ispite iz engleskog jezika na svetskom nivou!