Program za decu

Kako poznavanje drugih jezika utiče na razvoj dece?

Poznavanje drugih jezika pored toga što obezbeđuje bolju budućnost našim najmlađima donosi i brojne koristi u svakodnevnom funkcionisanju.

Proces učenja novog jezika mora da bude u skladu sa uzrastom i da se kroz igru i zabavu nauče osnove koje se nikada ne zaboravljaju.

Kroz upoznavanje sa novim jezikom otkrivaju nova interesovanja i sopstvene mogućnosti. Uz novi jezik ide i kultura, muzika, filmovi tog govornog područja i na taj način naši najmlađi otkrivaju novi svet.

Učenje novog jezika u grupi podstiče društvenost i razvoj komunikacionih veština kod dece. Kroz svakodnevnu interakciju sa drugom decom uče vrlo bitne životne lekcije i kako da se oslobode treme. Jako važnu ulogu u tom procesu imaju profesori koji pored znanja moraju da prenesu i ljubav prema učenju i komunikaciji na stranom jeziku.

Podsticanje komunikacije unutar grupe na stranom jeziku pomaže našim najmlađima da se još bolje izraze na svom maternjem jeziku i aktiviraju svoju kreativnu stranu.

Takođe, učenje novih reči igra jako važnu ulogu kada je memorisanje novih informacija u pitanju. Povećanjem reči u rečniku naši najmlađi uče da stvaraju logiku u procesu pamćenja, koju kasnije nastavljaju da primenjuju prilikom učenja novih stvari u školi.

Od ključne važnosti je, u današnje vreme, početi sa učenjem u pravom trenutku, a to je u našoj školi uzrast od 5 do 6 godina.

Lingo iz Čačka zna da su igra i pesma važan deo detinjstva. Uz kombinaciju sa pedagoški kvalitetnim programom najmlađe neosetno uvodimo u svet stranih jezika, prvenstveno engleskog.

Naš cilj je da našim najmlađim polaznicima prenesemo znanje i usadimo želju za učenjem novih jezika. Uspeh Vašeg deteta je i naš uspeh.

Lepa reč može biti na bilo kom jeziku.Dođite da se upoznamo i da našim najmlađim obezbedimo ključ koji sva vrata otvara.